تبلیغات

از درج هرگونه تبلیغات و مطالب هرز معذوریم

طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه مرحله‌به‌مرحله

آش رشته یکی از آش‌های سنتی ایرانی است که در مناسبت‌های خاص به‌خصوص ایام ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود. البته ما آش‌های مختلفی داریم که آش رشته یکی از آن‌هاست. اغلب ایرانی‌ها آش رشته را دوست دارند، به همین دلیل در اینجا طرز تهیه آش رشته را به شما معرفی می‌کنیم.

برای ۴ نفر

زمان لازم برای تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان لازم برای پخت: ۱ ساعت و نیم

مواد لازم

  • یک‌دوم فنجان لوبیا قرمز
  • یک‌دوم فنجان نخود
  • یک‌دوم فنجان لوبیا سفید
  • ۱ فنجان جعفری خردشده
  • ۱ فنجان اسفناج خردشده
  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۱ فنجان شوید خردشده
  • ۵۰۰ گرم رشته
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۲ قاشق غذاخوری نعنای خردشده، تازه یا خشک
  • ۱ فنجان کشک
  • ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

۱٫ لوبیا قرمز، نخود و لوبیا سفید را در یک ظرف بزرگ ریخته، آب اضافه کرده و کنار بگذارید بپزد تا نرم شود.

۲٫ ۶ لیوان آب را در یک ظرف بزرگ ریخته و بگذارید بجوشد، سپس جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز را اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

۳٫ رشته‌ها را خرد کرده و به داخل مواد اضافه کنید تا بپزد. سپس آرد را اضافه کنید.

۴٫ پیازها را خرد کرده و در تابه‌ای که در آن روغن گیاهی ریخته‌اید سرخ کنید تا طلایی شوند.

۵٫ نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا را اضافه کنید. آن‌ها را هم زده و سپس به رشته و سبزیجات اضافه کنید.

۶٫ حبوبات پخته را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد.

۷٫ آش رشته را در کاسه ریخته و با پیاز سرخ‌شده و نعنا تزئین کنید.


پیشنهاد می‌کنیم مطالب زیر را نیز مطالعه کنید:

 طرز تهیه باقالی‌پلو با ماهیچه مرحله‌به‌مرحله

 طرز تهیه شله‌زرد مجلسی و نذری

آموزش طرز تهیه زرشک‌پلو مجلسی

راهنمای آسان و سریع تهیه لقمه بادمجان

طرز تهیه ۳۰ نوع وافل خانگی با طعم‌های متنوع

طرز تهیه آسان نودل ویژه با گوشت و سبزیجات