تبلیغات

از درج هرگونه تبلیغات و مطالب هرز معذوریم

سیب‌زمینی غذاهای خوشمزه فوديرو: سیب‌زمینی هاسل ‌بک

غذاهای خوشمزه رازی بلاگ: سیب‌زمینی هاسل ‌بک

این غذای سوئدی نامش را از رستوران «هاسل‌ بکن» گرفته ‌است، یک رستوران استکهلمی جذاب متعلق به دهه ۱۷۶۰ میلادی که این غذا اولین بار در آنجا سرو شد. سیب‌زمینی های خوش‌عطر و طعم این غذا، داخل نرم و رویه‌‌‌ی تردی دارند.  در شکل زیر نمایی از این رستوران قدیمی را که هتلی نیز به آن متصل است، می بینید. آشپزباشی رازی بلاگ طرز پخت سیب زمینی هاسل بک را برای شما توضیح می دهد.سیب‌زمینی هاسل ‌بک

تعداد نفرات: ۴ نفر

کالری: ۲۴۷ کالری

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی پخته شده: ۴ عدد (۲۵۰ گرم)
  • کره ذوب شده: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر رومانوی تازه: ۲ قاشق غذا خوری کاملا رنده شده. این پنیر را می توانید از سایت خانه پنیر خریداری کنید.
  • پودر سوخاری: یک قاشق غذاخوری

اینجا بیشتر بخوانید :


طرز تهیه:

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۵۵ دقیقه

زمان کل: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

۱) فر را در دمای۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید.

۲) سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و در یک کاسه‌ی آب سرد قرار دهید تا رنگشان تیره نشود. بعد آنها را دانه دانه دربیاورید و روی یک قاشق بزرگ چوبی یا فلزی قرار دهید. با یک چاقوی تیز روی سیب‌زمینی‌ها برش‌هایی با فاصله ۵/۳ تا ۵/۴ سانتی‌متر ایجاد کنید. چاقو را تا لبه‌های قاشق در سیب‌زمینی فرو کنید، اما حواس‌تان باشد سیب زمینی کامل بریده نشود. برش‌ها در قسمت انتهایی سیب‌زمینی باید به هم وصل باشند، قاشق کمک می‌کند که عمق همه برش‌ها یکسان باشد. هرکدام از سیب‌زمینی ها را بعد از برش دادن به کاسه آب برگردانید و کار را با سیب‌زمینی‌های باقیمانده ادامه دهید.طرز پخت سیب‌زمینی هاسل ‌بک

   ۳) وقتی همه سیب‌زمینی‌ها برش خوردند، آنها را در یک ظرف پیرکس عمق کم یا تابه مخصوص فر قرار  دهید. نیمی از کره را روی‌شان بریزید و با نمک و فلفل مزه‌‌دار کنید.

  • ظرف را وارد فر کنید و بگذارید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. وقتی از فر درآوردید بقیه کره را هم رویش بریزید. پنیر رومانو و آرد سوخاری را روی آن بپاشید و کمی دیگر نمک و فلفل به آن اضافه کنید. ظرف را به فر برگردانید و بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی رنگ شود به پختن ادامه دهد.

طرز تهیه سیب‌زمینی

غذا سیب زمینی

با پنیر رومانو آشنا شوید

پنیر رومانو بافتی سخت و طعمی‌ تند و نمکی دارد. پنیر رومانو از شیر گوسفند تهیه می‌شود و سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مدت زمان رسیدن این پنیر حداقل ۸ ماه است که با افزایش دوره رسیدگی، طعم این محصول قوی‌تر می‌شود. رومانو از قدیمی‌ترین پنیرهای سخت ‌ایتالیایی است که از شیر گاو، گوسفند و بز تهیه می‌شود. کلمه رومانو به خاستگاه ‌این پنیر که حومه شهر رم است، اشاره دارد و همانطور که از نام آن مشخص است، به تاریخچه رومانو زمان رومی‌ها باز می‌گردد. زمانی‌ این پنیر، بخش اصلی رژیم غذایی لژیونرهای رم باستان بوده است (منبع: سایت کاله) . شرکت های کاله و میهن از تولیدکنندگان این نوع پنیر هستند .پنیر رومانو