تبلیغات

از درج هرگونه تبلیغات و مطالب هرز معذوریم

دسر پاناکوتای انار برای شب چله | آموزش آشپزی، آشپزی غذای ایرانی و فرنگی

دسر پاناکوتای اناردسر پاناکوتا یکی از خوشمزه ترین دسرهای موجود در شب یلدا است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر پاناکوتای انار برای شب چله را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای انار

  1. ٢ ليوان شير
  2. ۱پاكت صورتى خامه صبحانه
  3. ۱/۲ليوان شكر
  4. ۲ق غ پودر ژلاتين
  5. ۱بسته ژله انار
  6. انار دانه كرده
  7. ۱/۲ليوان آب

 

 

طرز تهیه دسر پاناکوتای انار

ابتدا پودر ژلاتين را روى ١/٢ ليوان آب پخش كرده روى بخار كترى بن مارى مى كنيم تا خوب ژلاتين حل شود خامه و شكر را داخل قابلمه كوچكى ريخته روى شعله گاز مى گذاريم و شير را كم كم افزوده و با همزن دستى مخلوط مى كنيم اگر خامه كمى گلوله است با همزن بزنيد تا يكدست شود.

از روى شعله برداشته وانيل و ژلاتين حل شده مى افزاييم و آن را مخلوط مى كنيم دماى پاناكوتا كه سرد شد داخل جام ريخته و به صورت كج در يخچال مى گذاريم پودر ژله انار را با ١/٥ ليوان آب جوش مخلوط كرده تا رنگش شفاف شود.بعد از سرد شدن و بستن لايه اول به آرامى و با قاشق روى آن مى ريزيم و در آخر مايه پاناكوتا را ريخته و مى گذاريم چند ساعت ببندد با دانه انار تزيين مى كنيم.

دسر پاناکوتای انار

همچنین ببینید

یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی را که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید شیرینی …