تبلیغات

از درج هرگونه تبلیغات و مطالب هرز معذوریم

خامه فرم گرفته خانگی بی نظیر | آموزش آشپزی، آشپزی غذای ایرانی و فرنگی


خامه فرم گرفته خانگی
خامه فرم گرفته خانگی

اکثر خانم های خانه دار دوست دارند در منزل خود خامه فرم گرفته را تهیه کنند.امروز میخواهیم با طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگی بی نظیر شما عزیزان را آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته خانگی

  1. خامه پاستوریزه ۲ لیوان
  2. شکر ۱/۲ لیوان

 

طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگی

خامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل ۳۰ درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف میباشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت میشود.بدلیل مشکل در دسترسی به این نوع خامه میتوانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش میرسند استفاده کنید. اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش میاموزید که چگونه به ان فرم دهید.ابتدا اب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و نصف شکر را به ان اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.کاسه حاوی خامه را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید.

( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( ۵ – ۱۰ دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.پس از اماده شدن خامه میتوانید ۲ قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید.خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

خامه فرم گرفته خانگی
خامه فرم گرفته خانگی

 





همچنین ببینید




اگر به دنبال یک غذای سبک و در عین حال خوشمزه هستید طرز تهیه بورانی …